ImageVault Mediagalleri

Har ni någon gång önskat att ni kunde visa delar av ert mediabibliotek publikt på ett snyggt sätt? Kanske filer av allmänt intresse, ett pressgalleri, invånare i en kommun eller för återförsäljare? Vi har lyssnat på våra kunder och tagit tillvara på era önskemål vilket resulterat i den fantastiska lösningen: ImageVault Mediagalleri

imagevault mediagalleri

Med ImageVault Mediagalleri kan ni välja vilka filer i ImageVault ni vill göra publika och tillgängliga för alla på webben, utan att externa intressenter behöver logga in. Använd "dra och släpp" för att välja vilka filer från ert ImageVault som ska ingå i ert publika mediagalleri.

ImageVault Mediagalleri kommer också med en egen inställningsvy som visat sig vara en riktig wow-faktor för våra kunder. Där kan ni lätt slå på/ av olika funktioner med ett enkelt klick. Ni kan t.ex. tillåta nedladdning av filer i olika format eller tillåta delning av filerna i sociala medier. Det går även att ange vilka metadata som ska visas (om några) och många fler bra funktioner.  

ImageVault Mediagalleri är väldigt anpassningsbart. Ni kan t.ex. enkelt lägga in er organisations logotyp, färger och typsnitt och därmed säkerställa att den grafiska profilen efterföljs. 

Låter det intressant? Ni kan ha ert publika mediagalleri igång på nolltid till en mycket låg kostnad. Kontakta oss för mer information eller en personlig demo. 

Eftersom ImageVault Mediagalleri är så enkelt att anpassa och mycket prisvärt jämfört med att bygga en egen lösning, har denna tillägg blivit en riktig hit. Det är bara ni som sätter gränserna för vad ImageVault Mediagalleri kan göra för er!

+46 (0)10 - 222 26 83
info@imagevault.se
English website