ImageVault DAM för MS Office

ImageVault Connect för MS Office är en populär tilläggstjänst utvecklad för att göra hela ert bildbibliotek tillgängligt i MS Office. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni infoga era ImageVault-bilder direkt i ert Word- eller Powerpoint-dokument. Sökfunktionen gör det enkelt att hitta de bilder ni letar efter och genom ett klick har ni bilden i ert dokument.

ImageVault Office-panel

När tillägget är installerat kommer alla era bilder i ImageVault bli tillgängliga i en sidopanel i ert Office-dokument. Med hjälp av metadata kan ni söka bilder efter vald kategori eller valt sökord. Ni väljer bild och format och därefter infogas bilden direkt i ert Word- eller Powerpoint-dokument. Tjänsten skapar ett smidigt och effektivt arbetsflöde som sparar både tid och underlättar arbetet.

Eftersom ImageVault connect för Office är konfigurerad gentemot era rättigheter som ImageVault-användare kommer de lagrade bilderna att speglas från ImageVault till valt Office-dokument och sökresultatet kommer bara att visa de filer ni har rättigheter till. 

ImageVault connect för Office finns att köpa direkt i Microsoft Office Store. För er som vill testa tjänsten finns det även en demoversion i Microsoft Office Store. Kontakta oss för mer information eller läs mer och köp kopplingen här.

+46 (0)480 - 31 47 95
info@imagevault.se
English website