Olav Thon Gruppen

Olav Thon gruppen består av flera företag men har sin kärnverksamhet inom fastigheter och hotell. Vi förvaltar mer än 90 köpcentra i Sverige och Norge och 500 fastigheter för uthyrning till företag.  Vi producerar också lägenheter, stugor och tillhandahåller uthyrning av lägenheter samt driver ca 80 hotell i Norge, Bryssel och Rotterdam.

Utmaningen

Med en både stor och geografiskt utspridd organisation letade vi efter ett sätt att centralisera vår medihantering. Vi ville säkerställa enhetlig profilering i vår kommunikation med marknaden och våra intressenter. Systemet behövde vara enkelt för alla våra användare, men också förmågan att hantera våra krav på integritet och bildhantering. Det var viktigt för oss att kunna hantera bilder över olika CMS-plattformar, till exempel Episerver och WordPress, där bra och skarpa bilder från våra hotell och fastigheter till exempel är avgörande för slutanvändarupplevelsen.

Lösningen

Vi valde ImageVault mycket tack vare dess sömlösa integration till Episerver, WordPress samt kopplingar för system, som InDesign, MS Office etc. Flexibiliteten att lägga till ytterligare funktioner med APIet, var också en viktig differentierar som fick oss att välja just ImageVault. Vi beslutade att köra ImageVault i molnet, i Microsoft Azure skulle vara det mest passande alternativet för oss på grund av fördelar som automatisk skalning för högre belastningar etc.

Resultatet

ImageVault som SaaS-tjänst stöder Olav Thon-gruppens IKT-strategier och visioner. Det är ett kontinuerligt jobb att fylla DAMet med nya media och lägga till kopplingar för att öka användningen av ImageVault som en stark centraliserad lagringsplats av mediafiler. Med ImageVault har vi uppnått en mycket bättre överblick av vårt mediainnehåll samt hur det används.

Eirik Aune

Digital løsningsansvarlig

Olav Thon Gruppen

+46 (0)480 - 31 47 95
info@imagevault.se
English website